Veel gestelde vragen

Ik heb een PC met Microsoft Word, waarom heb ik een grafisch ontwerper nodig?
Kan ik ook langskomen?
Mijn materiaal moest gisteren af zijn. Kan je me helpen?
Ik ben net gestart als zelfstandige. Kan Captain Graphics iets voor me betekenen?
Freelancer?
Ik heb een PC met Microsoft Word, waarom heb ik een grafisch ontwerper nodig?

Je huisstijl, website en marketing materiaal vormen vaak het eerste contactmoment met mogelijke klanten. Daarom zal je materiaal een onkreukbare uitstraling moeten hebben. Een grafisch ontwerper maakt niet alleen uitingen die er goed uitzien, maar helpt ook jouw klanten te overtuigen van het professionalisme van je bedrijf en de service die je biedt.  We gunnen iedereen een hobby, maar door zelf aan de slag te gaan loop je het risico als amateuristisch afgeschilderd te worden en daardoor klanten te mis te lopen.

Kan ik ook langskomen?

Zeker. Verwacht geen pluche, maar parkeren is gratis. OV in deze hoek is erg beperkt. Wel graag even aankondigen dat je langskomt, dan poetsen we de tent een beetje op.

Mijn materiaal moest gisteren af zijn. Kan je me helpen?

Afhankelijk van de planning kan een ‘rush-klus’ er vaak wel tussendoor. Bel voor informatie.

Ik ben net gestart als zelfstandige. Kan Captain Graphics iets voor me betekenen?

Gefeliciteerd! Helaas werkt Captain Graphics al jaren voor volwassen bedrijven en kan juist daardoor goed schakelen met zijn opdrachtgevers. In principe werken we alleen voor branchegenoten of organisaties met minimaal een marketingafdeling of communicatiemanager. (.. Tenzij je een hele goede reden hebt om aan te kloppen natuurlijk).

Freelancer?

Zeker. Twijfels over de wet DBA? Regel het dan via een van mijn agenten: Mach1 of Talents.nu

Menu